اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده

رئیس‌ اتحادیه‌ طلا:مخالف بستن بازار هستیم

رئیس‌ اتحادیه‌ طلا:مخالف بستن بازار هستیم درحالی طی روزهای گذشته برخی واحدهای صنفی در بازار طلا و جواهر تهران و شهرهای دیگر در اعتراض به سامانه جامع تجارت دست از کار کشیده اند که رئیس اتحادیه طلا می گوید: مخالف بستن واحدهای صنفی هستیم و مشکلی با شفافیت نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 12
کد خبر: ۲۴۰۴۲۵


به گزارش راهبرد معاصر؛ نادر بذرافشان  در خصوص تعطیلی بازار طلا طی روزهای گذشته، اظهار کرد: امروز جلسه ای پیرامون تعطیلی واحدهای صنفی و مشکلات مربوط به سامانه جامع تجارت در مسجد امام خمینی بازار با حضور معاون اقتصادی وزیر صمت، رئیس اتاق اصناف تهران، رئیس اتاق اصناف ایران و همکاران ما در سطح بازار تشکیل و نقطه نظرات مربوط به سامانه و گلایه‌ها در باره ثبت سرمایه مطرح شد. 

وی افزود: معاون وزیر صمت در جلسه به صورت شفاهی اعلام کرد که ثبت سرمایه در سامانه جامع تجارت فقط مربوط به افرادی است که واردات شمش و صادرات مصنوعات طلا را انجام می‌دهند. همچنین تولیدکنندگان از معدن تا ساخت شمش هم باید ثبت موجودی کنند. البته این مضوع به صورت رسمی و کتبی اعلام نشده و فقط آقای شاه میرزایی شفاهی اعلام کردند.

رئیس اتحادیه طلا گفت: همکاران ما در صنف طلا و جواهر نسبت به ثبت موجودی سرمایه و آینده مالیاتی صنف نگرانی‌هایی دارند با این حال به آنها اعلام کرده‌ایم که واحدهای صنفی را باز کنند و نگران نباشند چرا که پیگیری‌های لازم را از سوی اتحادیه برای رفع ایرادات انجام می‌شود. ما مخالف تعطیلی واحدهای صنفی هستیم.

بذرافشان تأکید کرد: با بستن مغازه ها هیچ کاری درست نمی شود باید نسبت به بازگشایی اقدام کنند؛ قول می دهیم تا رفع ایرادات موضوع را پیگیری کنیم.

او ادامه داد: مهمترین مشکل تناقض صحبتهای مسئولان در وزارت صمت با ستاد مبارزه با قاچاق کالاست؛ وزارت صمت می‌گوید الزامی در ثبت در دو سامانه وجود ندارد ولی ستاد مبارزه با قاچاق کالا تاکید دارد که باید در دو سامانه جامع تجارت و موعدیان اطلاعات ثبت شود.

رئیس اتحادیه طلا با تاکید براینکه کمیته تخصصی اتاق اصناف مسئول بررسی و رفع ابهامات سامانه جامع تجارت است، گفت: یکی از مشکلات مربوط به سامانه ثبت معاملات آنی است درحالی که چنین چیزی امکان پذیر نیست و برخی از همکاران به صورت کیفی عمل می کنند و عملا امکان ثبت معاملات آنی وجود ندارد.

او با تاکید به نگرانی ها درباره آینده مالیاتی صنف طلا، گفت: از یک طرف می گویند اصناف از مالیات بر عایدی سرمایه معافند ولی از سوی دیگر صحبتهای متضاد مطرح می شود و همین موضوع به نگرانی های این صنف دامن می زند.

رئیس اتحادیه طلا درباره اینکه علت اعتراض طلافروشان مخالفت با شفافیت است؟ گفت: این موضوع را به شدت تکذیب می کنیم؛ هیچ مشکلی با شفافیت نداریم. فرار مالیاتی در تمام صنفها وجود دارد ولی ما نمی توانیم به خاطر یک عده محدود تمام صنف را زیر سوال ببریم، برای پرداخت مالیات عادلانه هیچ اعتراضی نداریم بحران اصلی ما الان سامناه جامع تجارت و ثبت سرمایه است و طلافروشان می گویند برای چه باید سرمایه ای که به صورت اعتباری و امانی روی ویترین هاست را ثبت کنیم.

بذرافشان تاکید کرد: در سامانه جامع تجارت هیچ بخشی به امانات و اعتبارات تعلق نگرفته و مشکلاتی در این زمینه وجود دارد ضمن اینکه آینده همکاران در حوزه مالیاتی هم مبهم است.

او با تأکید براینکه در دو هفته گذشته واحدهای تولیدی طلا هیچ فعالیتی نداشتند و این موضوع خیلی به کارگران و امرار و معاش فعالان این بخش ضربه می زند، می گوید: از ابتدای سال شاید ده درصد هم در کشور طلا تولید نشده است به همین دلیل باید با جلسات تخصصی بین اصناف و وزارت صنعت آسیبهای موضوع بررسی و رفع شود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار